Röra om i riksdagsgrytan

Det här inlägget kommer jag få fan för så jag vill börja inlägget med att säga att jag är inte rasist.
Men jag kan inte hålla käften för det är sånt jäkla liv om att Sverigedemokraterna kommit in i riksdagen...

En del av mig är rädd för vad som komma skall men en annan del av mig tycker att det är bra att SD kommit in i riksdagen. Yeah you heard me. Vore det inte för dem så finns snart inte Sverige kvar känns det som...jag älskar Sverige och är stolt svensk, men det känns som om alla jävla politiker ska vara alla i hela världen till lags och anpassa sig upp till den nivån att vi själva blir undanskuffade.
Se på skolan till exempel: jul- och påskpyssel samt firande av våra egna högtider har tagits bort från väldigt många förskolor/skolor för att det kan anses vara stötande. Men det är tydligen rätt att ta in andra barns ursprung och kultur i skolan och visa de andra barnen om mångfalden. Javisst, det är hur bra som helst att barnen får se hur andra religioner och kulturer har det, men då ska vi ha kvar vår kultur också.
Jag skulle aldrig i livet flytta till ett annat land och kräva att de tog bort deras traditioner för att jag inte firar tex den helgdagen, jag skulle gott få anpassa mig. Och det tror jag att de som kommer till Sverige förstår också, det är vi som är så jävla rädda att folk ska tycka illa om oss så vi gör oss själva osynliga.
Ta till exempel skolavslutningen, den vill de ta bort från kyrkan för att det ska "passa alla". Är det ingen som tänker på att vår skola har sitt ursprung i svenska kyrkan?

Är det värt att förlora allt vi står för bara för att vara andra till lags och inte uppröra någon?

Brottsstatistiken...invandrare är överrepresenterade i den svenska brottsstatistiken. Nu är jag inte helt hundra på följande men är det inte Danmark som utvisar den som begår brott? Varför ska vi betala skattepengar för någon som inte uppskattar vår gästfrihet? Utvisa istället för att fängsla. Vi kan lägga pengar på bättre saker än de som skadat andra + så kanske mindre brott skulle begås?

Jag röstade absolut inte på Sverigedemokraterna, men jag tror att allt detta med invandring m.m. kan skötas bättre än vad det tidigare gjorts. Involvera och lär människorna som kommer hit till Sverige mer om vår kultur istället för att sätta alla på ett och samma ställe. Tex Rinkeby är 90% av befolkningen invandrare. Inte så undra på att det blir konflikter när man klumpar ihop en massa folk från olika religioner i samma område. Hur ska de då få en inblick i hur vårt fina land ser ut och fungerar?

Jag tycker det är skitkul att vi är ett land med ett stort mångfald, det är en del jag är stolt över. Men håller ändå fast vid att man får ta seden dit man kommer.

Hata mig om ni vill det är så här jag tycker och tror många andra också tycker men de är för fega för att uttala sig.

Nu har jag sagt mitt. Respektera min åsikt så respekterar jag er.
#1 - - Elin:

Men vilka är det som ifrågasätter att vi ska bibehålla våra traditioner? Det är inte invandrare utan andra svenskar. SD ÄR hursomhelst ett främligsfientligt parti som är VIDRIGT som inte uppskattar mångfald, som inte bara är mot invandrare utan även aborter och samkönade äktenskap. Det är därmed INGET som är bra med SD. Punkt. Världen är allas och till för alla.

#2 - - tant linda:

MEN FUCKING AMEN! Kunde inte sagt det bättre själv!

Jag orkar inte fira nyår i februari som kineserna gör, ramadam, lära mig koranen utantill osv osv osv. Jag tror invandrare skulle må bättre om de fick uppleva vår fina kultur- och nog är de medvetna nog att förstå att de är i ett annat land. Men det verkar som mjäkiga sverige är framme igen. Alla ska vara nöjda, ingen ska få vara utanför så därför tar vi bort allt vi har och dem vi är.